Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Aνδρεας Κατσανεβας


Κούκλος και ο έτερος εγγονός του Ανδρέα Παπανδρέου! Ίδιος η μαμά του, Σοφία. Ε! Από το Παπανδρέικο πήρε, μάλλον, γι' αυτό είναι όμορφο το παιδί!
Ο γιος του Θεόδωρου Κατσανέβα και της Σοφίας Παπανδρέου, Ανδρέας Κατσανέβας είναι γεννημένος το 1982.
Τελείωσε το Αρσάκειο - Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, έκανες σπουδές στο εξωτερικό.
Έχει έναν ακόμη αδερφό και μια ετεροθαλή αδερφούλα.
«Κολλητός» του ήταν ανέκαθεν ο πρώτος του ξάδερφος και γιος του Γιώργου Παπανδρέου (Προέδρου του ΠΑΣΟΚ) Αντρίκος Παπανδρέου, ο οποίος προβλήθηκε περισσότερο πριν από λίγους μήνες, όταν κατετάγη στα ΛΟΚ.
Του αρέσει το μπάσκετ και το τρέξιμο και από μικρός ήθελε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Είναι Παναθηναϊκός παρόλο που ο παππούς του ήταν οπαδός του Ολυμπιακού. Σε αυτό ακολούθησε τον πατέρα του και έγινε «σπλήνα» Παναθηναϊκός.
Ακούει metal μουσική και συγκεκριμένα λατρεύει τους Metallica. Γενικότερα, απεχθάνεται τα σκυλάδικα - που λέμε - και «ψηφίζει» ροκ και πιο έντεχνη μουσική.
Είναι χαμηλών τόνων και πολύ συνεσταλμένος. Αγαπητός στους φίλους του και παρόλο που θα μπορούσε να υπερηφανεύεται για την οικογένεια από όπου κατάγεται, ο Αντρίκος θέλει να περνάει απαρατήρητος.
Είναι η ήσυχη δύναμη, όπως πολλοί λένε, αλλά αυτό δεν παύει να τον κάνει αγαπητό στο ωραίο φύλο. Σε αυτό πρέπει να πήρε το κύτταρο του παππού - Ανδρέα, καθώς, όπως βλέπετε και στις φωτό, συνοδεύει μία πολύ όμορφη νεαρή κοπέλα. Από το ρεπορτάζ είδαμε ότι συμπεριφέρεται στις γυναίκες σαν κύριος. Σωστός τζέντλεμαν!
Από καλλιτέχνες θαυμάζει το Θανάση Βέγγο, τον Peter Griffin και τον Al Pacino, ενώ δε σταματάει να διαβάζει και να συλλέγει όλα τα κόμιξ του Αρκά. Δεν έχει χάσει τεύχος για τεύχος!
Ο Αντρίκος, αν κι έχει σπουδάσει στο εξωτερικό, λατρεύει την Ελλάδα και περισσότερο τα ελληνικά νησιά. Στο φωτορεπορτάζ ο κούκλος εγγονός του Παπανδρέου είναι στο Φισκάρδο στην Κεφαλονιά και συγκεκριμένα στην ταβέρνα της Βάσως (Vasso' s restaurant), όπου πρόσφερε στην κοπέλα του ένα υπέροχο δείπνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: